Tänään meillä nautiskeltiin iltapalaks täytettyä patonkia vähän subin tyylillä. Valikoima täytteissä ei ollu yhtä runsas, mutta molempien makuun valittu muutama sopiva suunmakuinen täyte.

20140307_222427-normal.jpg

Tähän makoisaan iltapalaan meillä laitettiin kanan maustamattomia rintafileitä (ennen paistamista tietenkin maustettiin omalla mausteseoksella), valkosipulipatonkia, valkosipuli mausteöljyä, mustapippuria, kevyt majoneesia, ruukkujääsalaattia, punasipulia, maustekurkkuja ja paimenpoika sulatejuustoviipaleita. Jokainen kootkoon patongin mieleisellään tavalla ja täytteillä, me tehtiin ne subin valmistustapaa jäljitellen. Eli patongit on käytetty uunissa kanan ja juuston kera, kunnes juusto alkoi sulaa ja sen jälkeen päälle ladottu muut täytteet ja mausteet.