Tässäpä sellainen ruoka, jota tässä taloudessa tehdään ehkä eniten kaikista. Joskus alkuun erehdyttiin nappaamaan kiireissämme kasvikset pakastealtaasta, mutta kun ensimmäisen kerran maltettiin käyttää aikaa ja ajatusta miettimällä itse kasvisten sisältö ja mausteet, lopputulos oli niin maittava ettei toiste ole tehnyt mieli kajota valmiisiin pusseihin. Helppo ja hyvä ruoka, jota voi nopeasti muokkailla mieleisekseen vaihtelemalla kasviksia ja myös marinadin mausteita.

20140316_175001-normal.jpg

Marinadi broilerille

Rypsiöljyä sen verran, että jokainen file marinoituu

Piri- piriä kunnon tujaus

Cajun maustetta ripaus

Dijon sinappia oman maun mukaan

Merisuolaa Kreetalta, Gramvousan laguunilta ;)

*Sekoittele aineet kulhossa keskenään ja laita broilerin fileet marinadiin maustumaan ennen paistamista.

 

Uunikasvikset

Kulhon pohjalle marinadiksi rypsiöljyä, suolaa, mustapippuria ja Heikkilän kasvismaustetta. Sekaan pilkottiin sipulia, porkkanaa, paprikaa, kesäkurpitsaa sekä lanttua. Sekoittele marinadi kasviksiin ja anna maustua hetki. Paista uunipellillä 200 asteessa sen aikaa että kasvikset ovat paahtuneet ja pehmenneet sopivasti. Sekoittele kasviksia pari kertaa paistamisen aikana.