Tarvikkeet:

9 kpl Ohuita kanafileitä

½ prk Fetaa

Kolmasosa pkt Aurajuustoa

Suolaa

Mustapippuria

Rypsiöljyä

Currya

Reilu kourallinen tuoretta basilikaa sekä minttua

Coctailtikkuja

Ruokakermaa kanalle (2 dl)

20140411_123229-normal.jpg

Murenna kulhoon pieneksi feta ja aurajuusto. Ota puolet basilikasta ja mintusta ja hienonna ne veitsellä. Laita loput mortelliin ja hienonna tilkassa öljyä, laita ripaus suolaa. Lisää veitsellä hienonnetut yrtit muiden sekaan, sekoittele lusikalla sekaisin.

Asettele kanafileet laudalle, laita päälle juustomurua, ripaus currya sekä mustapippuria. Lisää vielä yrttiseosta ja pyöritä fileet kiinni. Kiinnitä coctailtikulla ja lado rinnatusten pieneen vuokaan.

20140411_124323-normal.jpg

Kaada ruokakerma kanarullien ympärille. Mikäli juustomurua vielä jäi, ripottele loput kanojen päälle.

20140411_133330-normal.jpg

Paista 200- asteessa noin 30 minuuttia.

20140411_133946-normal.jpg

Tarjoile mieluisan lisäkkeen kera.