Tarvikkeet:
9 kpl Ohuita kanafileitä
½ prk Fetaa
Kolmasosa pkt Aurajuustoa
Suolaa
Mustapippuria
Rypsiöljyä
Currya
Reilu kourallinen tuoretta basilikaa sekä minttua
Coctailtikkuja
Ruokakermaa kanalle (2 dl)
Murenna kulhoon pieneksi feta ja aurajuusto. Ota puolet basilikasta ja mintusta ja hienonna ne veitsellä. Laita loput mortelliin ja hienonna tilkassa öljyä, laita ripaus suolaa. Lisää veitsellä hienonnetut yrtit muiden sekaan, sekoittele lusikalla sekaisin.
Asettele kanafileet laudalle, laita päälle juustomurua, ripaus currya sekä mustapippuria. Lisää vielä yrttiseosta ja pyöritä fileet kiinni. Kiinnitä coctailtikulla ja lado rinnatusten pieneen vuokaan.
Kaada ruokakerma kanarullien ympärille. Mikäli juustomurua vielä jäi, ripottele loput kanojen päälle.
Paista 200- asteessa noin 30 minuuttia.
Tarjoile mieluisan lisäkkeen kera.
Kommentit