20140505_180041-normal.jpg

Tästä ohjeesta riittää pellilliselle leipiä. Jos et halua niin paljon kerralla, laita 1 purkki vähemmän tonnikalaa.

 

Ruispaloja tai jotain muuta mieleistä leipää

Rasvaa

3 purkkia tonnikalaa (tavallinen öljyssä, tomaatinmakuinen ja valkosipulilla maustettu)

Chilikastiketta, tomaattipyrettä ja ketsuppia

1 sipuli

Jalapenoja

Mustapippuria

Tilliä

Juustokuminaa (antaa todella hyvän maun)

Juustoa viipaleina (käytä sitä, mitä laittaisit muutenkin voileivän päälle)

 

Valmistus:

Laita uuni kuumenemaan 225- asteeseen. Lado leivänpalat uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele niitä hiukan. Valuta tonnikaloista ylimääräiset nesteet ja kaada ne kulhoon. Lurauta sekaan chilikastiketta, tomaattipyrettä ja ketsuppia. Hienonna sipuli ja jalapenot pieneksi ja lisää tonnikalojen sekaan. Mausta mustapippurilla, juustokuminalla ja tillillä. Sekoita kaikki keskenään hyväksi massaksi, lisää vielä tarvittaessa ketsuppia sillä massa ei saa olla liian kuivaa. Lusikoi tonnikalamössö voileipien päälle ja laita pari viipaletta juustoa päälle. Paista uunin keskitasolla 15- 20 minuuttia tai kunnes juusto on kauniisti ruskistunut.