20140413_192622-normal.jpg

Ei paljon helpompaa ruokaa voikaan olla. Paista pannulla naudan paistipalan pinnat kiinni, laita paistoastiaan ja uuniin. Viipaloi sillä aikaa wokkia varten kasvikset. Me laitettiin tällä kertaa porkkanaa, sokeriherneitä, kesäkurpitsaa, sipulia, mietoa chiliä, paprikaa ja tuoreita herkkusieniä. Wokki maustettiin suolalla ja china wokkimixillä. Anna muhia miedolla lämmöllä kannen alla kypsäksi. Kun paisti on valmis anna sen vetäytyä hetki ennen pihveiksi leikkaamista. Paista pihvit voissa pannulla molemmin puolin nopeasti ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Jääkaapista löytyi viimesiä käyttöpäiviään vetelevä kermaviili, josta tekaisin vielä ruoan kylkeen nopean kylmän kastikkeen. Kermaviilin sekaan laitoin suolaa, ripauksen sokeria, valkopippuria, turun sinappia, tuoretta basilikaa ja suolakurkkusilppua. Nam!