Olipa mukava tulla kotiin pätkäaamusta nälkäsenä, kun ruoka odottikin jo valmiina liedellä. Tänään lounaslistalla jauheliha-kukkakaalimuhennosta. Nopeeta ja helppoa! Tämä ohje on joskus aikoinaan napattu Kotikokki-nettisivuilta, kun oma ruokalista tarttes vaihtelua.
Tarvikkeet:
n. 1kg kukkakaalia
1 pieni purjo (sipuli käy yhtä hyvin)
400g sika-nautajauhelihaa (voi olla reilumminkin)
1 pkt koskenlaskijaa
iso kourallinen juustoraastetta
suolaa
kirveliä (tänään korvattu Cajun-mausteella kun kirveliä ei kotoa löydy)
mustapippuria
Valmistus:
Kypsennä kukkakaali vesitilkassa (1-1, 5 dl)
Ruskista jauheliha ja purjo (sipuli)
Yhdistä jauheliha kypsään kukkakaaliin
Lisää sulatejuusto ja raaste
Anna juustojen sulaa ja ruoan tekeytyä hetki ennen tarjoilua.
Kommentit