Olipa mukava tulla kotiin pätkäaamusta nälkäsenä, kun ruoka odottikin jo valmiina liedellä. Tänään lounaslistalla jauheliha-kukkakaalimuhennosta. Nopeeta ja helppoa! Tämä ohje on joskus aikoinaan napattu Kotikokki-nettisivuilta, kun oma ruokalista tarttes vaihtelua.

20140404_122111-normal.jpg

Tarvikkeet:

n. 1kg kukkakaalia

1 pieni purjo (sipuli käy yhtä hyvin)

400g sika-nautajauhelihaa (voi olla reilumminkin)

1 pkt koskenlaskijaa

iso kourallinen juustoraastetta

suolaa

kirveliä (tänään korvattu Cajun-mausteella kun kirveliä ei kotoa löydy)

mustapippuria

 

Valmistus:

Kypsennä kukkakaali vesitilkassa (1-1, 5 dl)

Ruskista jauheliha ja purjo (sipuli)

Yhdistä jauheliha kypsään kukkakaaliin

Lisää sulatejuusto ja raaste

Anna juustojen sulaa ja ruoan tekeytyä hetki ennen tarjoilua.