20140417_214542-normal.jpg

Näihin laitettiin;

4 paprikaa

700g jauhelihaa

Riisiä kolmelle hengelle keitettynä

1 iso sipuli

Koskenlaskijaa muutama pala

Créme Bonjouria alle puol purkkia

Suolaa ja mustapippuria

Tuoretta basilikaa ja minttua

Paprikamaustetta

Cajun yleismaustetta

Juustoraastetta

 

Pese ja halkaise paprikat. Keitä riisi, paista jauheliha ja sipuli. Laita juustoraastetta lukuunottamatta kaikki samaan pannuun ja tee niistä mössö. Lusikoi se paprikan puolikkaisiin, ripottele juusto päälle ja paista 200- asteessa niin että paprikat vähän pehmenee ja juusto ruskistuu.

Sörsseliä tuli sen verran, että siitä riittäisi vielä yhdelle paprikalle lisää. Hyvää on toki sellaisenaankin syödä, meillä loput mössöt hävitettiin lämpimiin voikkareihin.