Näihin laitettiin;
4 paprikaa
700g jauhelihaa
Riisiä kolmelle hengelle keitettynä
1 iso sipuli
Koskenlaskijaa muutama pala
Créme Bonjouria alle puol purkkia
Suolaa ja mustapippuria
Tuoretta basilikaa ja minttua
Paprikamaustetta
Cajun yleismaustetta
Juustoraastetta
Pese ja halkaise paprikat. Keitä riisi, paista jauheliha ja sipuli. Laita juustoraastetta lukuunottamatta kaikki samaan pannuun ja tee niistä mössö. Lusikoi se paprikan puolikkaisiin, ripottele juusto päälle ja paista 200- asteessa niin että paprikat vähän pehmenee ja juusto ruskistuu.
Sörsseliä tuli sen verran, että siitä riittäisi vielä yhdelle paprikalle lisää. Hyvää on toki sellaisenaankin syödä, meillä loput mössöt hävitettiin lämpimiin voikkareihin.
Kommentit